Om Svenska Supporterspel AB

Svenska Supporterspel AB grundades 2010 med affärsidén att utveckla bra och roliga sällskapsspel vilket i sig inte är unikt. Det som utmärker Supporterspel är att vi gör det möjligt för barn och ungdomar, som är den största målgruppen för sällskapsspel, att samtidigt bidra med pengar till sina föreningar och skolklasser när de köper ett spel.

Grundtanken är att det ska vara en bra affär för alla att köpa ett spel från Supporterspel. Du som köper ett spel från Supporterspel får ett roligt spel med god kvalitet till ett bra pris samtidigt som du ekonomiskt stöder en förening eller skolklass.

Supporter

En person som stödjer en organisations verksamhet utan att direkt vara en del av den. Ofta förknippat med någon som har ett stort engagemang för en idrottsförening.

Wikipedia

Alla föreningar (anslutna till Riksidrottsförbundet) och skolklasser i Sverige kan sälja våra spel. Är du intresserad av att köpa ett spel från Supporterspel, kontakta då din närmsta förening och hör med dem om de säljer spelet. Kanske just den föreningen inte har uppmärksammat möjligheten att tjäna pengar genom Supporterspel, tipsa dem då om att gå in på www.supporterspel.se för att läsa mer.

Lyckas du ändå inte få tag på spelet genom en förening kan du givetvis även beställa spelet här på hemsidan.

Det första spelet från Supporterspel är Vinnarskalle som är ett kunskapsspel likt Trivial Pursuit eller Familje Geni där spelarna ska svara på frågor. Det som skiljer Vinnarskalle mot andra liknande spel är att här finns det inga kategorier utan här handlar det bara om SPORT och det är först över mållinjen som gäller.

Redan i dag har Supporterspel flera nya roliga sällskapsspel under bearbetning och vi kommer successivt att utöka vårt sortiment med spel som ska passa olika smaker och åldrar. Besök gärna vår hemsida med jämna mellanrum för att se nyheter m m.

Johan Persson
Svenska Supporterspel AB